Bayer Leverkusen ponudio Romi 7,5 milijuna eura za ozlijeđenog Jedvaja

nogomet, Tin Jedvaj, Bayer, Alen Halilović, Luka Modrić, Tin Jedvaj, Bayer, roma, Tin Jedvaj, Tin Jedvaj, Bayer, roma, Tin Jedvaj, Tin Jedvaj, ozljede, nogometaš, Tin Jedvaj, ozljeda, Europska liga, Bayer Leverkusen, Liverpool, Manchester United, Tin Jedvaj
- Ovo ne izgleda dobro - odmah je rekao Rudi Völler.

Sportski direktor Apotekara bio je u pravu. Za Jedvaja je pripremi dio za proljetni dio sezone završen, međutim, ostat će u Orlandu s momčadi jer bi se ozljeda mogla i pogoršati tijekom leta do Njemačke, a i cijela liječnička ekipa bundesligaša trenutačno je na Floridi. Dijagnoza je kasnije ustanovljena, Jedvaju je napukao bedreni mišić lijeve noge i stanka će biti nekoliko tjedana, kako sada stvari stoje propustit će početak drugog dijela prvenstva i sraz protiv Borussije D. u Leverkusenu 31. siječnja, piše Jutarnji.hr.

Inače, Jedvaj je u posljednje vrijeme tema većine razgovora u Leverkusenu, poznato je, naime, kako je 19-godišnjak član Rome, trenutačno na dvogodišnjoj posudbi u Bayeru. Prvi dio sezone bio je pravo otkriće i bundesligaš ga želi otkupiti. Međutim, Talijani traže čak 10 milijuna eura koje Nijemci nisu spremni platiti. Jedvaj je izrazio želju za ostankom u Bayeru.

- Veseli nas njegov stav - rekao je Völler, koji vodi pregovore s Rimljanima kojima je ponudio 7,5 milijuna eura.

Čeka se odgovor iz Rima. Do tada, Jedvaj će biti na terapijama, a kada se potpuno oporavi čeka ga veća konkurencija za prvu momčad. Naime, osim Spahića i Topraka, koji su programirani starteri na stoperskim pozicijama, oporavio se i Kyriakos Papadopoulos, grčki reprezentativac koji se cijelu jesen borio s ozljedama. Jedvaj će ipak svoju prigodu za povratak u momčad tražiti na desnom braniču, gdje je i odigrao većinu od 21 utakmice koliko je jesenas skupio za Apotekare.