Barcelona je 'Raketi' ponudila novi ugovor

Ivan Rakitić, FC Barcelona, nogomet, FC Barcelona, Ivan Rakitić, tv prava, televizijska prava, FC Barcelona, Telefonica , Ivan Rakitić, nogomet, EL Clasico, Barcelona - Real, Luka Modrić, Ivan Rakitić, FC Barcelona, FC Barcelona, leo messi, Ivan Rakitić, uefa liga prvaka, Ivan Rakitić, uefa liga prvaka, Ivan Rakitić, FC Barcelona, nogometaš, FC Barcelona, klupski prvaci svijeta, FC Barcelona, nogomet, Ivan Rakitić, novi ugovor, nogometaš
Ivan Rakitić iza sebe ima nevjerojatnu nogometnu godinu, u kojoj je osvojio pet titula, zabio gol u finalu Lige prvaka i dobio brojna priznanja.
U skladu s igrama i priznanjima koja je Rakitić dobio ponaša se i Barcelona pa je našem reprezentativcu ponudila novi ugovor.

Ništa se nije mijenjalo u trajanju, i dalje vrijedi do 2019. godine, no neki su detalji promijenjeni. Ne zna se točno koji, ali svakako su uvjeti bolji sad kad se zna koliko ga Luis Enrique treba.

Dakle, slobodno se može reći da se 20 milijuna eura - koliko je Barcelona platila Sevilli - itekako isplatilo.

Ivan Rakitić je proglašen i najboljim hrvatskim sportašem za 2015. godinu, a u aktualnoj sezoni već je upisao 33 nastupa za Barcelonu (ima po četiri gola i asistencije).

U posljednjem dvoboju, teško izvojevanoj pobjedi kod Malage, Rakitić je u igru ušao u 56. minuti zamijenivši Munira El Haddadija.