Barça u Splitu 23. srpnja, ulaznice od 300 kuna!

Još jedan impresivan javni nastup imao je novi Hajdukov predsjednik Hrvoje Maleš. U emisiji Istinom do gola autora Zdravka Reića na lokalnoj TV Dalmaciji Maleš je pričao o svom djetinjstvu, nogometnoj karijeri trećeligaškog igrača, o maminim nastojanjima da se ne prijavi na Hajdukov natječaj, o stvaranju velikog Hajduka, o tome kako Primorac iz Stobreča postaje druga momčad Bilih i kako će uz njihov travnjak izgraditi Hajdukov kamp...

Većina je to poznatih stvari, ali Maleš je po prvi put javno potvrdio istinitost potpisanog ugovora s Barcelonom. Nije precizirao datum odigravanja utakmice, ali Barça stiže na Poljud.

"Barcelona dolazi u Split, sve je riješeno. U utorak plaćamo prvu ratu ugovora", izjavio je Maleš i objasnio na koji način je katralonskom velikanu zajamčio plaćanje.

"Trebali smo bankovnu garanciju u roku od pet minuta. Povezao sam bankarstvo i nogometne vrijednosti i proizveo sam da instrument osiguranja za kredit ili garanciju bude založno pravo na prodaju igrača. Može se reći da smo založili igrača, nije bitno kojeg. Na ovaj način, kad određenog igrača budemo prodavali, ako ne vratimo garanciju, od te prodaje će se zatvoriti garancija, pa će tek onda ostali novac sjesti na naš račun. To je moja formula, moja ideja, možda bih je trebao zaštititi", kazao je Maleš.

Prema trvdnjama Sportskih novosti gostovanje Barçe koštat će dva milijuna eura, a igrat će se 23. srpnja. Najjeftinije ulaznice koštat će 300 kuna.

izvor: net.hr