BARBARIĆ Protivnika poštujemo, ali želimo nastaviti s pozitivnim rezultatima

Ivica Barbarić
NK Široki Brijeg

U prvoj utakmici na domaćem terenu u novoj sezoni Široki Brijeg će u nedjelju na stadionu Pecara s početkom u 19 sati ugostiti tuzlansku Slobodu u okviru 2. kola m:tel Premijer lige BiH.

Nakon što je prvenstvenu utrku otvorio gostujućim trijumfom na gostovanju kod konjičkog Igmana, Široki Brijeg želi nastaviti započetu pozitivno seriju.

"Kvaliteta izvedbe oscilira od utakmice do utakmice. Malo je momčadi u ligi koje mogu držati određenu razinu i intenzitet igre i to puno govori o ovoj ligi. Zato je svaka utakmica teška i zahtjevna", istaknuo je šef struke Ivica Barbarić u najavi utakmice.

"Slobodu, kao i svakog drugog protivnika poštujemo, ali želimo nastaviti s pozitivnim rezultatima", naglasio je Barbarić. Za dvoboj s Tuzlacima u redovima Širokog Brijega, kao i uoči prve utakmice, zbog proceduralnih razloga neće biti Brune Oliveire, Alissona Taddeija, Cyrillea Kpana, Petra Turkovića i Ivana Pranjića.

Pravdu će dijeliti Benjamin Deljković iz Sarajeva uz asistiranje Dženana Milića i Amera Macića, a četvrti sudac će biti Josip Martinović, navodi se na službenim stranicama kluba iz Širokog.

Kako je stadion Pecara još uvijek pod suspenzijom, gledatelji će moći utakmicu gledati samo u izravnom prijenosu na kanalu Arena Sport TV.