Bagarić pred meč na Pecari: ‘Riješio’ sam ih dva puta, sutra ne moram, bitna je samo pobjeda

dražen bagarić, premijer liga BIH natjecanje, dražen bagarić, NK Široki Brijeg

Nogometaše Širokog Brijega sutra na Pecari očekuje utakmica s Tuzla Cityjem, u osmom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Ovaj meč je najavio sjajni napadač tima s Pecare Dražen Bagarić.

“Dolazi nam jedna vrlo nezgodna momčad koja je ušla odlično u prvenstvo za razliku od nas. Međutim, u ovom trenutku ne trebamo gledati na njih, nego samo na nas i našu igru. Sve naše misli usmjerene su na pobjedu. Ako mi budemo pravi, kako smo i više puta pokazli, nema nikakve sumnje u našu pobjedu. Želimo pobjedom vratiti potreban mir u momčad, a ujedno i čestitati 23. rođendan našim najvjernijim navijačima Škriparima”, kazao je napadač Širokog Brijega u najavi nedjeljne utakmice protiv Tuzla Cityja.

Bagarić je u dosadašnja dva međusobna susreta dva puta donio pobjedu Širokobriježanima nad klubom iz Simin Hana, a sutra ima i treću priliku iako poručuje kako nije bitno tko će zabiti, nego je važnije upisati tri boda.

“Što se mene tiče, riješio sam ih dva puta, ali sutra ne moram ja zabiti pogodak. Najmanje je bitno tko će zabiti samo da mi pobijedimo. Momčad i klub su uvijek iznad svakog pojedinca”, dodao je Bagarić.

Utakmica Široki – Tuzla City igra se sutra (nedjelja) od 19.30h.

https://www.sofascore.com/hr/turnir/nogomet/bosnia-herzegovina/premijer-liga/222