FOTO  Bad Blue Boys Hercegovina

Bad Blue Boysi, mamić

Smatramo ovaj bojkot najtežom odlukom, ali i najispravnijom u trenutku kada naš Dinamo sve manje sliči na onaj za kojeg smo počeli navijati.

Duga tradicija navijanja za Dinamo u Hercegovini pamti dane osvajanja europskih kupova i pobjede nad europskim velikanima, ali posebno u pamćenju ostaje urezana Dinamova šahovnica na svetom grbu kroz teško razdoblje bivše države, kada smo u Dinamovom dresu bili ponosni i isticali našu nacionalnu pripadnost, iako nismo smjeli.

Unatoč kilometrima udaljenog Zagreba naši očevi, prije više od 30 godina, kao i mi danas nikada nismo posustajali u redovnim odlascima na domaće utakmice kao i na gostovanja diljem Hrvatske i Europe. Nažalost, potpuno uništavanje ugleda kluba, katastrofalan odnos prema navijačima, svakodnevne laži, katastrofalna sportska politika, te u najmanju ruku sumnjivo poslovanje NK Dinamo kao udruge građana primorali su nas na ovaj potez.

Bad Blue Boysi,mamić

Nadalje, smatramo krajnjim licemjerstvom objavljivanje srceparajućih priopćenja od strane Zdravka Mamića kojima nas pokušava vratiti na stadion te traži našu pomoć i podršku nakon što smo prozivani rušiteljima Hrvatske, nakon što je od nas skrivano mjesto priprema u Austriji i nakon što je voucherima pokušao odvratiti navijače od europskih gostovanja.

Bad Blue Boysi,mamić

Također, upozoravamo navijače Dinama da ne nasjedaju na navodne demantije pojedinaca koji se povremeno pojavljuju u medijima, a uglavnom nemaju veze s mišljenjem većinskog dijela navijača. Složnost i ustrajnost u bojkotu ujedinjenih navijača Dinama najbolje će se vidjeti na predstojećim europskim i HNL gostovanjima. Nemamo namjeru odustati.

Ili mi, ili on!
DINAMO SVETINJA!

Navijači Dinama iz Međugorja, Čitluka, Širokog Brijega, Čapljine i Ljubuškog.