Argentinac stigao u Mostar: Luis Ibanez upoznao nove suigrače

Luis Ibanez , Zrinjski

Nekadašnji nogometaš Dinama iz Zagreba i Crvene zvezde, Luis Ibanez, karijeru će nastaviti u Bosni i Hercegovini točnije dresu mostarskog Zrinjskog, piše sportsport.ba.

Ibanez je već nekoliko mjeseci slobodan igrač nakon što mu je na kraju prošle sezone istekao ugovor s Trabzonsporom. Ipak, ovaj 31-godišnji Argentinac je sve iznenadio odlukom da karijeru nastavi u Zrinjskom gdje će sigurno biti ogromno pojačanje.

Kako je SportSport.ba prvi pisao Ibanez je jučer doputovao u Mostar i u narednim danima će potpisati ugovor s Plemićima. Argentinac se već upoznao sa novim suigračima koje sutra očekuje okršaj u Kupu BiH na gostovanju kod Zvijezde iz Gradačca.

Ibanez će sigurno biti velika konkurencija na lijevom beku Zrinjskog, a zanimljivo da ga je naš fotoreporter jutros "uhvatio" u društvu upravo Pere Stojkića i Darija Rugaševića koji igraju na toj poziciji.

Ovaj 31-godišnji argentinski nogometaš ponikao je u dresu Boce Juniors, a u svojoj domovini još je igrao za Racing. Najbolje dane karijere proveo je u Dinamu iz Zagreba, a još je igrao za Crvenu zvezdu, ETO FC Gyor, Karabukspor i Trabzonspor.