Arena Sport Centar partner Technogyma – najveće svjetske kompanije za Fitness opremu

Arena FIBO

U Kölnu se održava FIBO, najveći sajam fitnessa i wellnessa na svijetu. Temeljna ideja sajma je osnažiti industriju fitnessa s ciljem zdravijeg društva. FIBO 2023. usredotočuje se na holistički i aktivan način života koji je pažljiv i zdrav.

Prvog dana Sajma kompanija Technogym je na gala eventu okupio partnere iz cijeloga svijeta, a jedan od rijetkih sudionika s prostora jugoistočne Europe je Arena Sport Centar iz Mostara. 

“Veliko nam je zadovoljstvo biti u ovome društvu kompanija koje promišljaju fitness i usmjeravaju pojedince prema zdravome životu te pritom dizajniraju suvremene metode treninga. Kako znate naš Arena Sport Centar slavi 7 godina postojanja ove godine, a od samoga otvaranja vodili smo se idejom da pratimo najsuvremenije trendove i našim korisnicima osiguramo najkvalitetnije sprave za trening. Pratiti najnovije trendove, koje kao lider na tržištu uvodi Technogym, nije uvijek jednostavno, ali mi smo kao centar opredijeljeni za najbolju uslugu i to će biti naša misija i dalje. Veoma smo sretni da smo kao takvi prepoznati s njihove strane kao proizvođača opreme, a s druge strane posebno smo ponosni sto naši korisnici poklanjaju povjerenje našem centru svakodnevno”, rekao je Ivica Džidić, vlasnik i direktor Arena Sport Centra.

Jedan od najsuvremenijih sportsko – rekreacijskih centara proslavio je svoj sedmi rođendan, Arena Sport Centar obilježio je sedmu godinu vrhunskog poslovanja koji prati najviši europski standard. Osim što je Arena unijela revoluciju u načinu vježbanja, po prvi put u Hercegovini nudi prostor i posebnu infrastrukturu za vrhunski doživljaj kako u rekreativnom tako i u profesionalnom sportskom treniranju.