Anton Maglica: Cijeli život ću pamtiti dan kada sam trčao prema Torcidi

Upravo tako, silno sam želio taj pogodak. Htio sam osjetiti tu erupciju radosti i zato sam potrčao prema navijačima. Nekoć sam to mogao samo na TV-u gledati, a prošle nedjelje ispunila mi se velika želja. Pamtit ću taj dan - emotivno je nakon utakmice ispričao 20-ogodišnji Maglica.

Igrač iz Bijele pored Brčkog strpljivo čeka svoju prigodu na klupi. Doveden je ovoga ljeta kao veliko pojačanje i nitko nije zaboravio da je jedino za Maglicu isplaćena odšteta njegovom bivšem klubu Osijeku. Čeka Maglica i nije nestrpljiv. Umalo je ušao na kraju utakmice u Milanu kontra Intera, ali Krstičević je drukčije mislio.

- To nije pitanje za mene, trenerov je to posao. Ja sam poslije Milana nastavio još žešće raditi. Volio bih da sam ušao na San Siru, ali rekao sam sebi, idemo dalje još jače. Isplatilo se.

Prije ulaska sa Zagrebom upitao je trener Maglicu 'jesi li čist u glavi'. Potvrdno je odgovorio. Kako na klupi, tako i na travnjaku. Pogodak je Maglica posvetio svome ocu koji ga prati od prvih dana karijere.

- Uvjeren sam, bit će još pogodaka. Nadam se i većoj šansi, premda su svi napadači pokazali da zaslužuju mjesto u Hajduku. U odličnoj smo seriji, publika nas sjajno podržava i zato svaki igrač želi biti dio našeg hajdučkog spektakla. Uostalom, konkurencija nas sve čini jačima - zaključio je Maglica.

Slobodna dalmacija