Anto Radeljić: Hvala Ultrasima što su me izabrali za dobitnika navijačkog pokala

Prvaci
S obzirom da je Zrinjski i službeno postao prvak, Anto je zaista imao razloga za slavlje nakon utakmice sa Mladosti, i evo što je rekao za naš portal HERCEGOVINA.info.

Kao prvo čestitke na naslovu i na osvojenom pokalu Filip Šunjić Pipa.

Hvala na čestitkama.

Iskreno da li si se nadao uoči početka prvenstva tituli?

Iskreno nisam se nadao trofeju na početku prvenstva, ali sam bio uvjeren da ćemo izboriti barem plasman u Europu jer se odmah vidjelo da je ekipa kvalitetna i da ima na svakoj poziciji barem po dva igrača.

Gdje je po tebi bila ta prevaga koja je Zrinjskom donijela titulu?

Prevaga kod titule mislim da je bila utakmica sa Širokim gdje smo u zadnjim minutama preokrenuli rezultat u naŠu korist i osvojili ta tri boda zlata vrijedna.

Koja utakmica ti je najdraža u ovom prvenstvu?

U ovom prvenstvu mi je bila najdraža utakmica upravo ta sa Širokim koja je donijela prevagu za titulu. Na toj utakmici mislim da nitko nije mogao da vjeruje da ćemo preokrenuti rezultat, ali našom kvalitetnom igrom i složnosti u ekipi ipak smo uspjeli.

Evo dobio si i navijački pokal, pa kako si se osjećao kada si dobio iz ruku Ultrasa?

Veoma sam sretan što su navijači izabrali mene kao igrača koji se najviše zalagao na terenu i izvan njega. Taj osjećaj je neopisiv.

Kako mlađi brat gleda na uspjehe starijeg?

Mlađi brat se trudi i trenira redovno i naravno čeka da mu se ispuni želja da i on jednog dana zaigra za prvu momčad i osvoji trofej.

Prvaci

Po slikama vidimo da je gotovo cijela obitelj bila na proslavi titule. Koliko je Zrinjski popularan u tvom kraju?

Da cijela obitelj je bila na proslavi i uživala cijelo vrijeme dok se slavila titula, naravno kao i mnogi prijatelji iz mog kraja kojih ima puno što prate Zrinjski cijelo ovo vrijeme.

Slijedi Gradski derbi, kakva su tvoja očekivanja?

U Gradski derbi ulazimo bez velikog pritiska i mislim da ćemo tako još lakše doći do naše pobjede i nastaviti ovaj niz sa pobjedama

Koliko realno ovaj Zrinjski može u Europi?

U Europi mislim da možemo pozitivno iznenaditi kao i u osvajanju titule, tako da očekujem da ćemo i tamo dobro dogurati.

Kakvi su tvoji planovi što se tiče nastavka karijere?

Što se tiče nastavka karijere moji planovi su da ostanem u Zrinjskom, imam još 2,5 godine ugovora i neka ide sve svojim tokom.

Za kraj poruka navijačima Zrinjskog?

Pozdravljam  Ultrase i zahvaljujem im se još jednom što su me izabrali za dobitnika pokala. Poruka je neka nas nastave pratiti kao do sada i mislim da pobjede neće dolaziti u pitanje.