FOTO/VIDEO  Ante Miše: Stat ćemo u dva bloka i duplirati krilne pozicije

Ante Miše

... Ludogorecom. Utakmica se igra u okviru 3. predkola kvalifikacija za Europsku ligu, a povodom toga danas na stadionu HŠK Zrinjski, šef struke Plemića Ante Miše održao je press konferenciju.

''Imamo jako puno problema sa sastavom, fali nam puno igrača, počev od vratara, Stojkića, Barišića, Bekića, a na današnjem treningu otpao je i Rustemović. Očekuje nas teška utakmica protiv ekipe koja je bolja od Trnave, a posebno Valete'', rekao je u svom izlaganju Ante Miše.

''Čeka nas zahtjevan susret u kojoj cemo traziti rezultat za uzvrat u Širokom Brijegu. Imamo kvalitet i uz neke taktičke zamke nastojat ćemo napraviti sve što možemo da prodjemo dalje'', kazao je Miše.

''Nedostaje nam komplet zadnja linija, samo je Jakovljević tu. I ovo su igrači prvaka, imat će prigodu pokazati zašto su tu i ja vjerujem u njih'. Igrači su imali naporan ritam nedjelja, srijeda, nedjelja", dodao je.

''Pokušavamo regenerirati igrače, non stop smo u traženju kako održati igrače svježima. Taj ritam je sve učinio. Rustemović se žali na kontuziju butnog mišića, rekao je da je danas bolji, ali nije spreman i nećemo riskirati da ga izgubimo na duže vrijeme'', kaže Miše o zdravstvenom kartonu igrača.

IProteklih dana Miše je razgovor sa Želimirom Terkešom, nekadašnjim nogometašem Zrinjskog i Zadra, a danas pomoćnim trenerom Plovdiva, koji mu je rekao dosta o Ludogoretsu.

''Rekao mi je da se radi o igračima koji doslovce lete po terenu. Posebno Brazilac Marcelinho za kojeg kaže da može igrati u bilo kojem klubu na svijetu. Cichino, Natahniel, i Wanderson ne zaostaju za njim. Mali, okretni brzi igrači sa fenomenalnom tehnikom. U završnici im je i po šest igrača. Stat ćemo u dva bloka, duplirati krilne pozicije i posebno osigurati Marcelinha. Imamo plan kroz neke prekide i nadam se da ćemo uspjeti iznenaditi. Malo je neobično za nas da se branimo, ali igramo s ekipom koja zahtjeva da se mi prilagodimo njoj. Bilo bi suludo njih napasti tamo, mislim da bi to bio harakiri. Pokušat ćemo ovako kroz dva bloka i sa striktnim čuvanjem Marcelinha i kroz te blokove pokušati uraditi nešto preko kontri'', rekao je Miše o svojoj taktici na kraju press konferencije.

Bolji iz dvoboja PFC Ludogorets 1945 - HŠK Zrinjski Mostar igrat će s boljim iz susreta FC Torpedo Kutaisi (Gruzija) - FK Kukësi (Albanija) u okviru play-offa UEFA Europske lige.

Utakmica je na rasporedu na Razgrad Areni u četvrtak 19.00 sati. Mostraci kreću večeras oko polnoći charterom prema Varni, odakle će autobusom do Razgrada.

HERCEGOVINA.info