Ante Miše: Dosta toga se zna, ali ne i tko će igrati protiv Zrinjskog

Ante Miše
- Još ništa nije gotovo. Opstanak treba osigurati pobjedama, pa tek onda govoriti da smo u mirnoj luci - kaže Miše.

- Imali smo otvoren razgovor sa svim igračima koji su igrali protiv Rudara. Svakom sam u oči rekao što mislim. Volio bi da nikada više ne budem u prilici da s njima razgovaram na istu temu. Porazi su sastavni dio sporta, ali... Sve ono što smo rekli ostaje u svlačionici. Nema više potrebe vračati se na tu temu. Idemo dalje, piše avazov sport.

U meču protiv prvoligaša iz Bugojna, Vitez je golovima Anela Dedića u prvom dijelu i Jasmina Smrike u nastavku, pobjedio 2:0.

- Ozbiljna provjera u pravo vrijeme. Ma može, i mora biti znatno bolje. Sa rezultatom sam zadovoljan, posebno jer je ovo prva pripremna pobjeda bez primljenog gola. A igra, nadam se da će kako vrijeme bude odmicalo biti na planiranom nivou. Treba biti još bolja duel igra i tečniji pas...

Kada je igrački kadar u pitanju, odnosno startne pozicije, čini nam se da je sve manje dilema. Sudeći prema postavi koja je igrala protiv Iskre, povrijeđenog Vladimira Brankovića na lijevom boku će privremeno mijenjati iskusni defanzivac Goran Jurić, dok je jedinicu opravdao sve bolji Aleksandar Živković.

- Dosta toga se zna, ali ne i sada tko će naprimjer igrati protiv Zrinjskog. Najbolje što imam u ovom trenutku bilo je na terenu protiv Iskre. Istina, imamo i nekoliko igrača koji su blizu startne postave. Oni će već u srijedu u Bugojnu protiv istog protivnika imati priliku da se nametnu.

Vodio sam nekoliko klubova, ipak, ovo je prvi put da imam ekipu bez mangupa ili frajera koji na određen način opstruiraju rad. Momci su dobra klapa, druže se i van terena, i nimalo ne sumnjam u naš cilj - za kraj kaže Miše.