Ante Čačić zabranio slušanje cajki u Dinamovoj svlačionici

Ipak, Ante Čačić, kako se zasad čini, nije niti od onih koji će igračima popuštati. Pa je tako, saznajemo, nedavno bio neugodno iznenađen kad je iz svlačionice čuo glasnu glazbu, a u pitanju su bile - cajke.

Svi znaju tko je glavni u Dinamu za puštanje glazbe i za taj glazbeni žanr, ne treba to posebno isticati, nije niti bitno. Jer, mnogo je igrača, više-manje "ufurano" u tu vrstu glazbenog izričaja, tko je taj put bio za pojačalom nije presudno. Međutim, Čačić se sve to nije dopalo pa je isključio glazbu i odgovorne pozvao na kraći razgovor u kojemu im je samo objasnio da više ne bi volio čuti glasnu glazbu iz svlačionice u "neprimjereno" vrijeme, neposredno prije i poslije treninga, pišu Sportske novosti.

Njemu osobno vjerojatno se nije svidjela niti melodija, ipak je on "stara škola", nije da brani slušanje narodnjaka, naprotiv, ali ne u "radno vrijeme" i ne tako glasno. Začudio se i kad je kasnije čuo da je donedavno glazba vrlo često odzvanjala iz svlačionice i da to nitko nije sankcionirao. Naravno, kako su se većinom u svlačionici slušale cajke ispada da je samo ta glazba zabranjena, iako bi Čačić vjerojatno reagirao isto da je iz svlačionice uz toliko decibela čuo i rock'n roll. No, teško ćemo saznati kako bi reagirao u tom slučaju.