Andrej Kramarić u Leicesteru za rekordnih 12 milijuna eura!

HNK Rijeka, Europska liga, nogomet, Andrej Kramarić, HNK Rijeka, inter, Andrej Kramarić, HNK Rijeka, nogomet, Andrej Kramarić, HNK Rijeka, ponuda, HNK Rijeka, Europska liga, Andrej Kramarić, HNK Rijeka, Chelsea, Andrej Kramarić, transfer, Chelsea, HNK Rijeka, Andrej Kramarić, Leicester, Andrej Kramarić, transferi, transfer, HNK Rijeka, Leicester, Leicester City, Andrej Kramarić, Andrej Kramarić, Hoffenheim, Andrej Kramarić, Hofffenheim, transfer
Andrej Kramarić prošao je liječnički pregled u Leicesteru i od danas će postati novi igrač tamošnjeg Cityja, pišu mnogi engleski mediji, ali što je najvažnije i ugledni The Times koji se ne razbacuje ovakvim informacijama svakodnevno.

Times piše kako je Leicester City pobijedio Chelsea svojom rekordnom ponudom od čak 9.7 milijuna funti odnosno 12.3 milijuna eura za tri i pol godine vjernosti. Radi se o ukupnoj cifri s bonusima, spominje se u medijima i ona od 9 miljuna.

Ovaj klub nikad nije dao toliki novac za jednog nogometaša što ovaj transfer čini rekordnim.

Isti izvor piše kako je Chelsea poražen u ovom poslu jer nije htio ponuditi 10 milijuna eura. Plan vodeće momčadi Premier lige bio je da kupi Kramarića i proslijedi ga u Leicester, no 'Lisice' su Hrvata dobile za stalno.

Nije poznato postoji li ta famozna klauzula u ugovoru po kojoj Kramarić može otići u drugi klub ako Leicester ispadne iz lige i da li postoji opcija puštanja u Chelsea ako se to dogodi, a što je bila želja Kramarićeva oca.

Podsjetimo, Leicester je prošle sezone izborio ulazak u Premier ligu, klub ima velike ambicije i super bogatog gazdu Vichaija Srivaddhanaprabhu, no trenutno su posljednji na ljestvici.

dnevnik.hr