Andrej Kramarić mora na operaciju i propušta Slovačku i Azerbajdžan

Andrej Kramarić, Andrej Kramarić, nogometna reprezentacija hrvatske, Andrej Kramarić, uefa liga prvaka, Andrej Kramarić, TSG Hoffenheim, Andrej Kramarić

Andrej Kramarić napadač Hoffenheima i hrvatske nogometne reprezentacije mora na operaciju.

Problemi s ozljedom desnog koljena nisu prestajali usprkos redovitim tretmanima, a uzrokovani su takozvanim sindromom Plica.

Uslijedilo savjetovanje kod renomiranog dr. Müller-Wohlfahrta, nakon čega je donesena odluka da se ide 'pod nož'.

"Savjetovao mi je, jer očito se razlog svih tih problema ne zna, da odem na operaciju. Jer sve ostalo bi bilo samo gubitak vremena. Čekao sam do nedjelje (op.a. 25. kolovoza), hoće li biti kakvih pomaka, ali kako nema, prelomio sam u sebi i odlučio se na operaciju. Ovog ponedjeljak ću 'pod nož'", rekao je za tportal Andrej Kramarić.

"Ne želim ništa prognozirati, jer nikad se ne zna nakon operacije može li se nešto zakomplicirati, ali ovo je, nakon njegovih riječi, za mene najjednostavnija opcija i koja bi mi jamčila najbrži oporavak te povratak na teren", dodao je Kramarić.

Kvalifikacijske utakmice za Euro protiv Slovačke i Azerbajdžana na rasporedu su u rujnu (6. i 9.) i u tim susretima izbornik Zlatko Dalić neće moći računati na usluge Hoffenheimovog napadača.