Amer Bekić: Zrinjski je jači nego prošle sezone

Pošto je po vokaciji napadač od njega se očekuju golovi, a evo što je on sam rekao za naš portal HERCEGOVINA.info:

Kakva su očekivanja od ove sezone?

Svake godine se spominje vrh, a onda nas pogodi loša sezona. Mislim da treba sve polako utakmicu po utakmicu rješavati, mi imamo dobru ekipu i mislim da ćemo ove sezone igrati ulogu favorita za sami vrh i prvaka države.

Možeš li usporediti današnji Zrinjski i onaj iz prošle sezone?

Današnji Zrinjski je sigurno jači nego prosle sezone i dosta toga se može napraviti.

Navijači od tebe očekuju pogotke, pa možeš li obećati da ćeš biti približno efikasan kao što si bio u juniorima?

Naravno da se od svakog napadača očekuju pogotc u svakoj utakmici koju igra. Ja se nadam se ću biti onakav kao i kad sam tek došao u Zrinjski, te da ću biti efikasan sa puno golova u protivničkim mrežama.

Slijedi utakmica u Europskoj ligi. Koliko može ovaj Zrinjski u tom prestižnom natjecanju?

Mislim da možemo napraviti iskorak kada su u pitanju europske utakmice. Imamo jak tim koji sigurno uz još uigravanja može dosta toga napraviiti. Uz naše veliko zalaganje na terenu i malo sreće mozemo napraviti dobru stvar u EL.

Kakvi su tvoji planovi za budućnost?

Trenutno sam s mislima samo u Zrinjskom. Normalno je da svaki igrač gleda da ode u inozemstvo, da napravi dobar transfe,r ali ne opterećujem se puno sa time. Moje je da na terenu dobro i pošteno odrađujem svoj dio posla, a ako tako bude sve ostalo će doći samo po sebi.

Poruka navijačima za kraj?

Navijači neka ostanu kakvi su do sada bili. Oni su uvijek uz nas na svakoj utakmici i sigurno da su nam velika podrška gdje god da igramo.

HERCEGOVINA.info