Ako treba Modrić igra pod injekcijama

Ako treba Modrić igra pod injekcijama

Ozljede su iz kadra izbacile Eduarda, Kranjčara, Buljata Kneževića, Ćorluku i Klasnića, zbog finala Lige prvaka neće biti ni Pranjića i Olića, a Križanac se oprostio. Najvjerojatniji sastav za Austriju trebao bi izgledati: Subašić – Srna, Vučko, Šimunić, Strinić – Vukojević, Dujmović – Mandžukić, Petrić, Modrić – Jelavić,

Postojala je opasnost da otpadne i Luka Modrić, no veznjak Tottenhama ipak bi trebao istrčati na travnjak stadiona u Klagenfurtu.

'Muči me gležanj već dugo, prvo su mi davali injekcije, a onda sam odlučio igrati s tim malim bolovima. Vidjet ćemo sada hoću li morati ponovno primiti injekciju', izjavio je Modrić u razgovoru s novinarom SN-a.

Hrvatsku čekaju prijateljski okršaji s Austrijom, Walesom i Estonijom.

'To su utakmice u kojima moramo opravdati status. Oni su solidni protivnici, a jasno je da nemamo pravo gubiti. U reprezentaciji nitko ne smije igrati preko volje. Tko dođe, a poznato je da nismo kompletni, mora napraviti što bolje rezultate. Neće biti lako, ali dosta smo se borili da budemo 9. na ljestvici Fife i bilo bi ružno to prosuti. Isto tako važno je da prikažemo sebe i Hrvatsku u dobrom svjetlu', govorio je veznjak Tottenhama.

U reprezentaciji je dosta novih igrača.

'To im je prilika da se nametnu i pokažu izborniku kako na njih može računati. Ubrzo će doći kvalifikacije za EP, već u rujnu nas čeka Latvija i Grčka, a za ta iskušenja moramo biti u maksimalnom izdanju.'

Iza Modrića je odlična sezona u Tottenhamu koji je izborio kvalifikacije za Ligu prvaka. Dobre igre hrvatskog reprezentativca nisu ostale nezapažene. Chelsea i Manchester United su pokazali interes, ali je na tu temu Modrić ostao 'zakopčan'.

tportal