14. memorijalni turnir Miroslav „Mican“ Kordić

14. memorijalni turnir Miroslav „Mican“ Kordić
U organizaciji HŠK „Zrinjski" održava se 14. memorijalni turnir u spomen na odličnog nogometaša i velikog trenera Miroslava „Micana" Kordića koji je vodio HŠK „Zrinjski" Mostar u prvoj povijesnoj utakmici kada je obnovljen rad kluba, a najzaslužniji je i za pokretanje nogometne škole HŠK Zrinjski.

Turnir će se održati u srijedu 10.07.2019.g. s početkom u 9:00 sati. Turnir ove godine okuplja kadetske momčadi HNK „Sloga GV/U", HŠK „Posušje", HNK „Tomislav" i HŠK „Zrinjski" Mostar. Prvu utakmicu na turniru odigrati će nogometaši HŠK „Zrinjski" Mostar i HŠK „Posušje" susret ove dvije momčadi na rasporedu je u 9:00 sati, svečano otvaranje turnira planirano je u 10:15h, nakon toga snage će odmjeriti momčadi HNK „Sloga GV/U" i HNK „Tomislav" njihov susret na rasporedu je u 10:30 sati.

Susreti za treće i prvo mjesto na rasporedu su u 13,00 sati i 14,15 sati. Proglašenje pobjednika i najboljih pojedinaca (dodjela nagrada) i zatvaranje turnira planirano je u 15,30 sati. U 12 sati planiran je posjeta groba Miroslava „Micana" Kordića.