1000 Grobara planiralo doći u Zagreb i napraviti 'krš i lom'

grobari, crvena zvezda, partizan crvena zvezda, partizan, tučnjava, tučnjava navijača, ratko mladić, grobari

Spriječeno je krvoproliće u Zagrebu! Čak 1.000 navijača Partizana službeno je zatražilo od PAOK-a da im osigura ulaznice za uzvratni susret u Maksimiru. Taj podatak je jučer na zajedničkom ručku s čelnicima PAOK-a saznala vrhuška Dinama koju su predstavljali Mirko i Božica Barišić, Damir Vrbanović, Duško Ljuština i Tomislav Marčinko.

Domaćini su ih izvijestili kako su najžešći navijači Partizana imali pakleni plan doći u Zagreb i napraviti krš i lom, potući se s BBB-ima. Obećali su čelnicima PAOK-a da će stići isključivo u majicama grčkoga kluba ako im se osigura taj kontingent od 1.000 ulaznica. Možete si zamisliti što bi se dogodilo u Zagrebu!? Bolje i ne razmišljati. Osim što bi se potrošio ogroman novac za osiguranje utakmice, nismo sigurni da se Grobari i BBB ne bi uspjeli dogovoriti za bliski susret. Zagreb bi bio pravi pravcati front.

Zato je velika sreća što su se rukovodstva dva kluba dogovorila o tome da nema razmjene navijača, pa do sudara navijača neće doći. O tome se jučer govorilo na ručku i u to ime se podigla zdravica.

jutarnji list