Nika Fleiss se u Samoboru udala za francuskog trenera

Nika se vjenčala u rodnom Samoboru na opuštenoj i samo za užu obitelj rezerviranoj ceremoniji u restoranu “Zeleni papar” gdje je bio i matičar, a pravo se slavlje s puno uzvanika i crkveno vjenčanje očekuje na ljeto na otoku Cresu. Zaljubljeni novopečeni supružnici dva su dana proveli u Nikinom domu, a popodne na sam Božić skijašica je otputovala na trening u austrijski Innerkrems.

- Vjenčanje smo pripremali posljednjih mjesec dana, ali kako je trenutno skijaška sezona, sve smo obavili u tišini i na brzinu. Bilo je lijepo u “Zlatnom papru”, ali nismo ostali do ranih jutarnjih sati. Pravu feštu s uzvanicima i crkvenom ceremonijom spremamo na ljeto na Cresu. Sada smo Nikino ‘zimsko’ vjenčanje obilježili samo mi iz najuže obitelji - ispričao je ponosni Nikin otac, voditelj natjecanja na Sljemenu Reno Fleiss.

Također je napomenuo kako, iako je vjenčanje organizirano na brzinu, Nika nije u drugom stanju i još joj je karijera izuzetno bitna. Naime, Nikin suprug Michel Lucatelli, Francuz iz Grenoblea, također je usko vezan za skijanje jer je trener francuske skijaške freestyle reprezentacije, a dobre je rezultate postigao i u norveškoj alpskoj reprezentaciji.

Nika i Michel su bili zajedno prije pet godina, a onda se na neko vrijeme razdvojili, no ljubav je ipak bila jača. Budući da Nika Fleiss još očekuje svoj rezultat karijere, a poznato je da je ljubav jedan od najvećih poticaja, moguće je da našu vrsnu skijašicu vidimo na nekom od pobjedničkih postolja. Iako nikad nije previše marila niti se trudila svoj ljubavni život skrivati od očiju javnosti, jedan od najvažnijih dana svog života uspješno je organizirala u tajnosti i provela ga, vjerojatno, upravo onako kako je i zamišljala.

Pripreme za Sljeme Kad završi skijaška sezona supružnici će ponovno, ovaj put puno veselije i opuštenije ponovno prisegnuti na vječnu ljubav na jednom od naših najljepših otoka. Dotad Niku, među ostalim, očekuje i jedna od najdražih utrka, sljemenska Snježna kraljica, gdje će je bodriti i najglasnija publika.

jutranji.hr