Mostar: Mala olimpijada 2015

Mala olimpijada, Mala olimpijada, Mostar, Univerzalna sportska škola Sport talent, USŠ Sport talent, olimpijada, Mala olimpijada

...Dječiji vrtić Zemzem, Pedagoškog zavoda Mostar, Zavoda za školstvo Mostar, Sportskog saveza Grada Mostara i Odsjeka za sport i zdravlje Nastavničkog fakulteta pri Univerzitetu „Džemal Bijedić" Mostar. U malim olimpijskim igrama će učestvovati 160 djece iz 22 predškolske ustanove sa područja cijele HNŽ-e.

Kao i prethodnih godina Mala olimpijada će poslati poruku prijateljstva, zajedništva, poštovanja dječjih prava, sportske igre i sreće, koja je upečatljiva na licima svih malih olimpijaca.

Zavod za školstvo Mostar Pedagoški zavod i imaju izuzetnu suradnju sa Sportskim savezom Mostar koji nas stručno podržava u promociji tjelesnog i zdravstvenog odgoja i zdravih stilova života od najranijeg predškolskog uzrasta do fakulteta.
Pozivamo sve zainteresirane da nam se priključe u navijanju i zabavi 17. listopada.2015. godine u 10 sati, u Sportskoj dvorani „Mithad Hujdur Hujka" Sjeverni logor Mostar.