Melher i Suton najavili pobjedu HFC Zrinjskog u susretu protiv Brčkog

Melher i Suton najavili pobjedu HFC Zrinjskog u susretu protiv Brčkog

Iz kluba su otišla velika imena, no složnost u momčadi nikada nije bila veća.

Na press konferenciji uoči utakmice protiv Brčkog, novinarima su se obratili trener Goran Melher i igrač Marin Suton.

„Pripreme radimo već 20 dana, treniramo dva puta dnevno i možemo reći kako smo spremni za nastavak sezone. Što se tiče ekipe Brčkog, dobra su ekipa, imaju u svojim redovima i bh reprezentativca, te nekoliko igrača koji su igrali veliki nogomet. No, spremni smo za ovu utakmicu koja nam mnogo znači. Zbog atmosfere u klub, ali i da se sve ovo digne na jednu veću razinu. Pozivam i navijače da nas dođu podržati jer sam siguran kako ćemo dati sve od sebe", kazao je trener Melher.

„Nažalost dosta igrača je napustilo klub, ali na sreću promijenila se Uprava. Otišlo je osam-devet igrača, a vratili su se neki naši stari igrači poput Vukše i Sarića. Tu je još par mlađih momaka koji se tek trebaju dokazati. Što se tiče treniranja, mislim kako sada imamo najbolje uvijete od svih ovih godina koliko sam ja u klubu. Osim trenera Melhera tu je Zoran Begić, pomoćnik, te stručnjak za kondiciju Boris Kajan. Što se tiče utakmice protiv Brčkog, mislim da smo kvalitetnija i bolja ekipa, ali to treba dokazati na terenu. Atmosfera u svlačionici je odlična, svi dišemo kao jedan i mislim kako će bodovi u subotu ostati u Mostaru", kazao je Marin Suton.

Što se tiče ciljeva u ovoj sezoni, trener Melher je bio jasan.

„Naš cilj je što prije osigurati ostanak u ligi, da bi mogli dati što više prilike mlađim igračima. Tu imamo šest, sedam mlađih kvalitetnih igrača kojima će ovo biti prve utakmice. Što se tiče Kupa, tu smo u četvrtfinalu. U tom natjecanju imamo visoke ambicije, ulazak u finale, a uz malo sreće zašto ga i ne osvojiti."

Utakmica HFC Zrinjski i KMF Brčko na rasporedu je u subotu od 18:00 sati u dvorani na Bijelom Brijegu.