FOTO  ŽKK Zrinjski 2010: Mlade Plemkinje osvojile prvo mjesto u Ženskoj omladinskoj ligi

ŽKK Zrinjski 2010, Konjic

Prvu utakmicu odigrale su protiv ekipe iz Tešnja,protiv koje su zasluženo slavile 35 razlike. Pobjedom nad ovom ekipom osigurale su plasman u finale. U drugoj polufinalnoj utakmici sastale su se ekipe iz Konjica i Viteza,a u uzbudljivoj završnici ekipa iz Viteza je ipak slavila pobjedom košem više.

Finale su dakle, izborile naše Plemkinje i ekipa iz Viteza. Ekipa Viteza je pružila dobar otpor i odličnu igru, međutim naše cure su agresivnim ulaskom na samom početku utakmice, odličnom igrom kako u napadu tako i obrani, zasluženo osvojile prvo mjesto u Ženskoj omladinskoj ligi.

Jako sam zadovoljna radom i trudom kroz cijelu sezonu Ženske omladinske lige, te želim naglasiti da smo kroz ovu ligu i 11 odigranih utakmica pokazali zaista veliki,kako individualni tako i timski rad, te ujedno i nagradili svoj trud i naporno treniranje.  Kroz odigrane utakmice naše grupe,jedna od naših najboljih igračica Tea Perić je izborila titulu najboljeg strijelca,dok je na Final Four-u sa 70 postignutih poena u 2 utakmice zasluženo osvojila titulu mvp-a Ženske omladinske lige i najboljeg strijelca Ženske omladinske lige. Također je i naša igračica Mirna Marić izborila mjesto u idealnoj petorci lige. Odličan timski rad,naporni treninzi i uloženi trud pokazali su da ove cure imaju veliki potencijal, te je sve to skupa doprinjelo kako individualnim nagradama tako i osvojenom 1.mjestu. Ova titula nam nije samo nagrada za dosadašnji trud,nego i motivacija za daljne usavršavanje i pripremanje za iduću sezonu. Ovim putem se želim zahvaliti svim curama za zalaganje kroz čitavu sezonu Ženske omladinske lige:
Marija Božić, Iva Marić, Petra Leko, Lorena Raspudić, Mirna Marić, Tea Perić, Iva Šakota, Anđela Zelenika, Monika Jurič, Marija Pranjić, Ivana Đolo i Inja Džidić.

Također želim čestitati svim ekipama učesnicama Ženske omladinske lige te zahvaliti na fer i korektnoj suradnji, rekla nam je trenerica ŽKK Zrinjski 2010 Nikolina Pandža.

HERCEGOVINA.info