ŽKK Livno ove sezone igrati će međunarodnu - regionalnu BCAA košarkašku ligu

ŽKK Livno, kadetkinje, ŽKK Livno, BCAA, kosarka
Najprestižnija ženska međunarodna košarkaška liga (BCAA) na ovim prostorima, ove sezone igrati će se u Livnu. Liga broji 13 najboljih ženskih košarkaških klubova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Mađarske te Makedonije.

Ove sezone livanjke će  snage odmjeriti sa sljedećim klubovim: Fenix Banja Luka, Jedinstvo BHT Tuzla (Bosna i Hercegovina); Croatia 2006 Zagreb, Koprivnica, Medveščak Zagreb, Šibenik, Vodice (Hrvatska); Ježica, Grosbasket, Athlete Celje (Slovenija); "Ratgeber Academy" Pécs (Mađarska); BADEL SKOPJE 1862 (Makedonija).

Prvu utakmicu igraju 16. studenog 2014. godine u Tuzli.

Kruna je to kvalitetnog rada u protekle četiri godine, odkad je s radom počela nova "Škola košarke" na čelu s predsjednikom kluba Draškom Krišto i glavnim trenerom Edinom Doračićem. Ove četiri sezone njihovog rada u klubu donijele su brojne velike uspjehe za grad Livno, na državnoj razini a nadamo se uskoro i na međunarodnoj.

Jučer odmah nakon pristupljivanja BCAA ligi održan je sastanak Predsjednika kluba i trenera s roditeljima igračica koje će nastupati. Na vrlo sadržajnom sastanku svi okupljeni pozdravili su odluku igranja ovog elitnog natjecanja. Također zajedničkim dogovorom roditelja i kluba danas se krenulo u pronalazak sponzora koji će omogućiti  gradu Livnu ovo natjecanje.

Igranjem BCAA lige otvaraju se mnoge mogućnosti novih sponzora u klubu. Međunarodna scena 5 različitih država nudi mnogim poduzetnicima veliko tržište za reklamiranje svojih proizvoda a ŽKK Livnu potrebnu financijsku pomoć za igranje ove lige.