FOTO  Zaslužena pobjeda Zrinjskog nad Rogaškom

HKK Zrinjski, kk rogaška

Nakon utakmice održana je tiskovna konferencija. 

Mitja Nikolič, košarkaš KK Rogaška

"Čestitao bih Zrinjskom na fer pobjedi i dobroj igri. Pokazali su jednu čvrstu i jako dobru košarku. Ja sam sretan zbog nas što smo pokazali jedan drugačiji obraz za razliku od prošle utakmice. Danas nije bilo dobro što govori i poraz, nadam se da će u idućim utakmicama biti bolje i dovoljno za pobjedu." 


Damjan Novaković, trener KK Rogaška

"Polako ulazimo u dobar ritam, a čim uđemo u ritam odmah i problemi. Ovaj put smo bili bez Pajića koji je bolestan. Moramo se okrenuti ovome što smo sami napravili  na terenu, kao što je Mitja rekao bolje nego što smo to odradili na nekim drugim utakmicama. Nikad ne možeš biti zadovoljan porazom, ali mislim da smo neke pouke izvukli i da rastemo i kada budemo kompletni spremni smo za velike pobjede." 


Aleksandar Sokolović, košarkaš HKK Zrinjski

"Čestitke momčadi Rogaške na fer i korektnoj igri. Momcima bih čestitao na teško izborenoj pobjedi, bez obzira što smo energetski pali imali smo dvije utakmice izgubljenje u posljednim sekundama. Čeka nas 5-6 paklenih utakmica do kraja godine i mojim momcima bih poželio sreću i zdravlja prije svega i idemo dalje." 


Hrvoje Vlašić, trener HKK Zrinjski

"Čestitam Rogaški na jednoj dobroj utakmici. Pokušali su nas gađati točno tamo gdje smo slabi, ali imali smo energije da privedemo utakmicu u svoju korist. U teškom smo ritmu, iako je Sokolović na inekcijama jutros bio, Princ bolestan, znali smo da će stisnuti zube i igrati, ja im ovom prilikom čestitam i odradili su stvarno dobru utakmicu. Idemo dalje u subotu nas u Prvenstvu BiH čeka teška utakmica."