Zadrani kamenovali autobus s igračima Partizana

KK Zadar, KK Partizan
U kamenovanju je gotovo uništen autobus, a prema prvim neslužbenim informacijama lakše je ozlijeđen i trener Partizana Vlada Jovanović.

''Nevjerojatno da se takve situacije događaju u našem gradu u XXI stoljeću, kazao je za zadarski portal vidno uzrujan direktor Zdenko Mičić.

''Sat nakon utakmice igrači i vodstvo KK Partizan našim su autobusom u policijski osiguranoj koloni krenuli prema Zračnoj luci Zadar. Međutim na Bilom Brigu iz mraka su zasuti kamenjem i tko zna još čim. Trenutačno nemamo saznanja o drugim ozlijeđenima. Odmah nakon saznanja o nemilom događaju nazvao sam direktora Partizana Dragana Todorića i ispričao mu se u ime kluba i građana grada Zadra na ovom divljačkom činu agresije pojedinaca, koji na takav način šalju u svijet izuzetno ružnu sliku o Zadru i građanima Zadra'', rekao je Zdenko Mičić.

Prisjetimo se kako je protekle sezone gotovo na isti način stradao tadašnji trener KK Zadar, Zmago Sagadin. Tada je u Širokom Brijegu nakon poraza od Širokog od strane vlastitih navijača kamenovan autobus KK Zadra.

hina