FOTO/VIDEO  Warriorsi su 'razbili' LeBronove Cavalierse

Warriorsi su 'razbili' LeBronove Cavalierse
Aktualni NBA prvaci Golden State Warriorsi obavili su polovicu posla na putu prema obrani naslova prvaka nakon što su slavili protiv Cleveland Cavaliersa i u drugoj finalnoj utakmici. Razigrani i svestrani 'ratnici' Stevea Kerra pomeli su parket s Cavsima razbivši ih 110:77, a da pritom, kao i u prvoj utakmici, ni Stephen Curry ni Klay Thompson nisu odigrali ništa posebno.

Draymond Green bio je najbolji čovjek Warriorsa s 28 poena, sedam skokova i pet asistencija. Curry i Thompson su kombinirano ubacili 35 poena (18 i 17), a zanimljivo je spomenuti da je Steph bio najbolji skakač svoje momčadi s devet uhvaćenih lopti. Osim Brandona Rusha, svih 11 igrača Golden Statea upisalo se na listu strijelaca.

Kod Clevelanda je LeBron James ponovno bio na rubu 'triple-doublea', a susret je završio s 19 poena, osam skokova i devet asistencija. Nije bio razočaran u svoje suigrače koji su podbacili, ali je napomenuo da moraju, prije svega on, biti puno bolji u iduće dvije utakmice koje su na rasporedu u Clevelandu.

"Razbili su nas u svakom segmentu igre. U nijednoj rubrici nismo bili bolji. Napravio sam previše nekarakterističnih pogrešaka u napadu (sedam izgubljenih lopti) i ja sam prije svega kriv. Moram biti bolji u idućoj utakmici", rekao je LeBron.