VIDEO  Frustrirani navijači bocama gađali igrače

nba
Serija tehničkih pogrešaka domaće momčadi, kao i neprimjereno ponašanje pubilke samo su povećali sramotu. Mo Williams je zabio 28 koševa, LeBron James dodao 26 i Cavaliersi su uspjeli svladati aktualne prvake NBA. Dugoočekivani sraz na Božić između superzvijezda Jamesa i Kobea Bryanta pretvorio se u 'eksploziju'.

Nakon utakmice je James inzistirao da to nije bila nikakva poruka za Lakerse, nego da su Cavsi samo htjeli pokazati gdje stoje.



"To je bilo više slanje poruke nama i da vidimo kako se mjerimo s najboljom ekipom NBA sada", rekao je. "Ovo je bila dobra pobjeda u gostima za nas. Mislim to zbog kalibra ekipe i igrača koje imaju."

Lakersi su ušli u utakmicu s rekordom lige 23-4 i pobjedama u 16 od 17 zadnjih utakmica. No, svejedno bili su nadigrani od druge četvrtine do kraja kada je prekinut njihov niz od 11 pobjeda na domaćem terenu.

"Mislim da se ovo može definitivno svrstati među najbolje obrane koje smo odigrali ove godine", dodao je James.

Cavsi su vodili gotovo cijelu utakmicu. Imali su prednost i od 21 koša prije nego je smanjena na šest u trećoj četvrtini.



Međutim, Cleveland je brzo vratio kontrolu nad igrom i frustrirani Lakersi su izgubili hladnokrvnost. Dok su Cavsi vodili 93:73, Lamar Odom je isključen zbog druge tehničke četiri minute prije kraja.

Nakon toga su uslijedile još dvije tehničke za Lakerse, jedna za klupu, a druga za Bryanta, što je izazvalo jednako frustrirane navijače da počnu bacati navijačke rekvizite u teren. Poslije još jendog prekršaja, u teren je ubačeno još rekvizita i boca vode zbog čega je sudac morao prekinuti igru i uvesti red, nakon čega su Cavsi stigli lako do pobjede.

Net.hr|