VIDEO  Barclona pokradena u Beogradu

barcelona, partizan

 Partizan je u Beogradu pobijedio Barcelonu 67:66 nakon produžetka, što je prvi poraz Katalonaca ove sezone u Euroligi, nakon jedanaest uzastopnih pobjeda.

U zadnjem napadu na utakmici Pete Mickeal je uputio šut prema domaćem košu, no lopta se prvo sama iskoprcala iz koša, a naknadno ju je dodatno izbacio domaći igrač Roberts. Iako tako nije izgledalo, stručno vodstvo Barcelone tvrdi kako ju je Roberts neregularno izbacio od tamo.

Čelnici Barcelone su najavili kako će uložiti žalbu vodstvu Eurolige, a pravo na to imaju u narednih petnaest dana.

Evo kako je no to reagirao trener Dušan Vujošević.

"Sve je bilo čisto k'o suza, našoj pobjedi nema prigovora", rekao je nakon utakmice zadovoljni trener Partizana Dušan Vujošević i nastavio:

"Kada istekne vrijeme lopta se ne smije dirati ako je iznad koša. No, čim evidentno krene izlaziti, što je bio slučaj, igrači mogu skakati za njom i izbacivati je van, što je naš Roberts i napravio", bile su riječi Vujoševića uz dodatak:

"Da nije bila u pitanju Barcelona suci bi sve dileme riješili za jednu sekundu. Ovako su gosti zbog ugleda dobili petnaestominutno pregledavanje zadnjeg napada. No, dođe na isto, naša pobjeda je zaslužena i čista."Barcelona ulaže žalbu na odluku sudaca.

totalsport