FOTO  Veliki Hercegovački derbi u finalu Kupa Herceg-Bosne

Veliki Hercegovački derbi u finalu Kupa Herceg-Bosne
U nedjelju s početkom u 18. sati na Širokom Brijegu igra se finalna utakmica Kupa Herceg-Bosne u kojoj se sastaju HKK Široki i HKK Zrinjski.

Tim povodom danas je u Mostaru održana tiskovna konferencija na kojoj su govorili predstavnici oba kluba.

Trener Širokog Brijega Danijel Jusup istakao je da očekuje jednu neizvjesnu utakmicu, i dodao da Zrinjski ima prednost u iskustvu, a njegova momčad u mladosti i poletu svoje momčadi.

Pomoćni trener HKK Zrinjski Tihomir Mustapić složio se s konstatacijom trenera Širokog, te izrazio nadu da će utakmica biti neizvjena kao što su i sve utakmice koje igraju veliki rivali u posljednje vrijeme, a trenutna inspiracija igrača će odlučiti o pobjedniku. "Meni osobito je čast što sam dio ovoga, jer je ovo finale dovedeno na jednu veliku razinu i to je jedan veliki blagdan košarke u Hercegovini".

"Igraju dvije ekipe koje se dobro znaju. Šteta je što se ove dvije kvalitetene ekipe sastaju sada jer obadvije zaslužuju da idu na završnicu, a ja bih još samo pozvao navijače da dođu na utakmicu", kazao je košarkaš HKK Široki Jure Zubac.

"Kao što je naš trener rekao to će biti blagdan košarke. Nadam se dobroj utakmici, i očekujem da će Zrinjski obraniti naslov pobjednika Kupa Hrceg-Bosne", rekao je košarkaš Zrinjskog Ivan Zlomislić.

HERCEGOVINA.info