Vedran Princ: Zasluženo smo pobjedili KK Split

zrinjski split

Nakon utakmice održana je tiskovna konferencija u prostorijama HKK Zrinjski.

Vedran Princ, košarkaš HKK Zrinjski
"Prvo bih se dotaknuo publike koja nas je došla podržati u velikom broju prvi put ove sezone smo imali punu dvoranu i mislim da smo to zaslužili dosadašnjim igrama i evo to nam se vratilo punom dvoranom i velikom podrškom za nas. U određenim trenucima su nam bili vjetar u leđa i vodili nas u pobjedi. Da budem iskren malo smo se pribojavali utakmice koja je došla poslije praznika, nezgodno je uvijek igrati kad se dobije malo slobodnog, ali evo znali smo kakva su ekipa agresivna i trkačka, na to smo odgovorili još većom agresivnošću i trkom i na kraju zasluženo pobjedili."

Hrvoje Vlašić, trener HKK Zrinjski
"Čestitam igračima na pobjedi, vrlo važna pobjeda za nas u ABA ligi. Izuzetna partija Vedrana Princa, momčadski dobra obrana sa dobrom igrom u kojoj nismo imali puno padova, nastavili smo kontinuitet koji imamo u zadnje vrijeme. Nadam se da ćemo to stanje produžiti što više utakmica. Još jednom mogu čestitati svojim igračima na maksimalnom trudu, zalaganju i dobroj igri"

Mateo Kedžo, košarkaš KK Split
"Zrinjski je pokazao puno više što je evidentno, griješili smo u nekim primarnim stvarima koje se nisu smjeli događati. Davali su lagane koševe u kontri i polukontri. Zadnje dvije utakmice smo odigrali stvarno očajno i mislim da je krajnje vrijeme da nešto promjenimo."

Ivica Skelin, trener KK Split
"Čestitike domaćinima, bili su bolji konkretniji od nas. Nažalost mi nismo uspjeli u situaciji kad smo se primakli na 5-6 razlike napraviti korak naprijed nego smo potonuli i otišli su na 20 razlike što je bio kraj utakmice za nas."