VEDRAN PRINC Imenovanje za direktora Omladinskih reprezentacija BiH je velika čast, ali i odgovornost

HKK Zrinjski, Vedran Princ, Vedran Princ, HKK Zrinjski, Vedran Princ, HKK Zrinjski, Vedran Princ, HKK Zrinjski, Vedran Princ, Vedran Princ, direktor, omladinske kategorije

Vedran Princ imenovan je za direktora Omladinskih reprezentacija KS Bosne i Hercegovine.

Bivši košarkaš i direktor HKK Zrinjski za Hercegovina.info govori o novoj funkciji, te o ciljevima koje žele postići s najboljim mladim bh. košarkašima.

„Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam postao direktor Omladinskih kategorija. Svjestan sam odgovornosti koju ova uloga donosi i spreman sam puno raditi kako bi postizali bolje rezultate u omladinskim kategorijama, nego što je to bilo u prethodnom razdoblju. Moramo skautirati sve talentirane igrače s ovih prostora, kako se ne bi događalo da oni nastupaju za druge države, a ne za Bosnu i Hercegovinu“, kazao je Princ i istaknuo na čemu će inzistirati na početku svog mandata:

„Prva zadaća je analizirati učinjeno dosada kako bi uvidjeli što je potrebno poboljšati. Sve kvalitetnije reprezentaciju imaju kampove, dok mi na ovim prostorima nemamo ni kvalitetne dvorane za treniranje. Primjerice, u Mostaru bi sigurno bilo potencijalnih reprezentativaca da su uvjeti za rad bolji nego što su sada. Imamo puno talentiranih mladića s velikom voljom i željom za radom, oni su spremni raditi dan i noć kako bi ostvarili rezultate. Kada bi svi klubovi imali svoje dvorane, onda bi oni puno više vremena proveli na treninzima i samim time bi i rezultati bili bolji“.

Inače, Upravni odbor Košarkaškog saveza BiH imenovao je i novog direktora seniorske košarkaške reprezentacije BiH. Riječ je o nekadašnjem kapetanu reprezentacije BiH Samiru Avdiću, koji je na toj funkciji naslijedio Sinišu Kovačevića.