U susret hercegovačkom košarkaškom derbiju: Maksimalnim angažmanom do pobjede nad Zrinjskim

Goran Filipović
Riječ je o srazu prvoplasirane momčadi i aktualnog prvaka, a Široki bi u slučaju pobjede osigurao prvo mjesto na ljestvici što znači povoljan položaj u doigravanju za prvaka.

"Dolazi nam aktualni prvak i momčad koja je ove godine ušla s najvećim ambicijama u nacionalno prvenstvo i Drugu ABA ligu. Roster im je širok i pun iskusnih igrača i to je ono na što ćemo najviše morati pripaziti. Svaka utakmica sa Zrinjskim ove sezone bila je čvrsta, zanimljiva i odlučivala se u posljednjoj četvrtini. Također posjećenost je bila velika i to dovoljno govori o veličini ovog hercegovačkog derbija", izjavio je ponajbolji igrač Širokog razigravač Goran Filipović za službenu klupsku Facebook stranicu.

Utakmica je od velike važnosti i za jednu i drugu momčad, a Filipović naglavaša da očekuje zanimljivu utakmicu.

"Mirno i koncentrirano dočekujemo utakmicu jer smo trenutno i u boljoj situaciji od one u kojoj smo htjeli biti u ovom djelu prvenstva. Pokušat ćemo kao svaki put nametnuti naš ritam i stil igre. Gledamo samo sebe da odigramo na rubu našega maksimuma i da osvojimo nove bodove na Pecari", zaključio je Filipović u najavi derbija.

Sponzor utakmice je Croatia osiguranje u BiH. Poseban gost na utakmici će biti maskota "Kroko kroks" od klupskog sponzora Mepas.

Foto: bhbasket.ba