FOTO  U subotu Streetball Tournament Mostar 2K14

Streetball Tournament Mostar 2K14 , kosarka
Streetball turnir u Mostaru predstavlja završni turnir u nizu natjecanja koja su organizirana diljem gradova BiH. Između ostalih, ističemo Streetball turnire u Čapljini, Čitluku, Grudama, Ljubuškom, Posušju, Širokom Brijegu, Rami itd.

Kao glavni grad Hercegovine, Mostar zaslužuje da se i ove godine održi još bolji i kvalitetniji turnir, kojim  želimo potaknuti i osnažiti mlade sportaše na djelovanje u društvenoj zajednici i na taj način pokrenuti sportsku kulturu u našem gradu. Samim tim, želimo da ovaj turnir postane tradicija u gradu na Neretvi, te da ovakav kulturno-sportski događaj, postane temelj za buduće malđe naraštaje i da doprinosi zajednici u užem i širem smislu.

Stoga, vrlo važno nam je napomenuti, da turnir također nosi i epitet ekološkog karaktera. Naime, zahvaljujući našim zlatnim sponzorima Guma M i Hering dd, planirano je postavljanje  4 sjedeće klupe u samom dvorištu škole, kao i čišćenje istog, te poravljanje koševa i konstrukcije  na terenu

Stoga rezervirajte ovu subotu /09-08-14/ za ''STREETBALL TOURNEMENT MOSTAR 2K14'' koji će se odrzati na trenima OŠ Ilije Jakovljević (tzv.Japanska škola/naselje Centar 2) i podržite ovu sportsku manifestaciju koja će promovirati naš grad  u najboljem svijetlu, te ponuditi  izvrsno sportsko iskustvo. Početak turnira je 15h dok je očekivani završetak u 23h. Zbog velikog broja ekipa koje će se natjecati, očekuje se i znatan broj posjetitelja koji će se, osim uživanja u košarci, moći zabaviti uz show program, mostarskog hip hop guru-a Mayer-a i Gianni Motte. Također, očekuje vas i showdance preformance ekipe iz Mostara, kao i nastup naših dragih gošći- ''Stolačkih mažoretkinja''. Posjetitelji će se moći osvježiti na šankovima naših sponzora Bavaria pivo,Coca Cola, Red Bull i i okrijepiti nekim od brzih jela s roštilja  proizvoda mesnice Totić.

- S obzirom na visinu nagrada (koje možete pogledati OVDJE) i uvjete koje pruža naš  turnir, nadamo se da ćemo svim igračima, kao i samim posjetiteljima pružiti nezaboravan sportsko-zabavni događaj u našem gradu.

Streetball Tournament Mostar 2K14 ,kosarka