U subotu “Beko S.ketch Street Basketball – Mostar 2015”

Street Basketball, Mostar
...Beko S.ketch Street Basketball- Mostar 2015", turnir u "uličnoj košarci" za osnovce i srednjoškolce, počinje u subotu, 17.10.2015. godine na šetalištu kod Španjolskog trga u ulici Nikole Šubića Zrinskog u Mostaru.

Turnir će biti odigran na montažnom košarkaškom terenu dimenzija 12×10 metara s tribinama, a pripremljen je i popratni program koji će doprinijeti dobroj atmosferi za vrijeme turnira.

Sudjelovanje je besplatno, a svi sudionici će dobiti promotivne poklone sponzora Projekta. Tri najbolje ekipe u sve tri konkurencije (do 9. razreda osnovne škole; do 2. razreda srednje škole; do 4. razreda srednje škole) će osvojiti vrijedne nagrade!

Cilj turnira je razvoj i omasovljenje rekreacijskog sporta, a organizaciju turnira, između ostalih, podržava Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije.

Na ˝Beko S.ketch Street Basketball˝ turnirima, koji su u proteklih mjesec dana održani u Sarajevu i Banja Luci nastupilo je ukupno 99 ekipa, te oko 400 igrača.

Vjerujemo da će i mostarski osnovnoškolci i srednjoškolci u velikom broju pokazati svoje košarkaške vještine!

Projekt podržali: Beko, MultiSola, Apolo Škoda i Osnovna.ba.

Više informacija možete pročitati na www.sketch.ba