Trener HKK Široki Ivan Velić odgovorio direktoru Cibone

Sve se zakuhalo istupom u medijima Ciboninog direktora Zdenka Antunovića koji je čak zaprijetio istupanjem iz lige. Na njegove izjave među otalima reagirao je i trener Širokog Ivan Velić govoreći uoči utakmice s Crvenom zvezdom (srijeda, 17 sati).

Velić smatra da se prašina nepotrebno diže, ali mu je zasmetalo i to što je Antunović kao primjer sudačkih "krađa" u kojima je Cibona oštećena naveo i onu od prije više od mjesec dana kada je Široki svladao hrvatskog velikana na Pecari.

"Često se događa kada veliki klubovi s velikim ambicijama ne ostvare očekivane rezultate, pa se pokušavaju pravdati na druge načine. Nije mi jasno zašto on poteže tu utakmicu koja je odigrana prije mjesec dana i nakon koje je Cibonin trener Repeša pošteno čestitao na zasluženoj pobjedi", kazao je Velić te nastavio:

"Kad već spominje neke nepravde neka Antunović pogleda kakvo smo mi suđenje imali u Zagrebu početkom sezone i kakvo je Cibona imala lani u Širokom, pa ćemo onda pričati".

Podsjećamo, ta utakmica u prošloj sezoni završila je s 82:81 u korist Cibone i to nakon što je tadašnjem kapetanu Širokog kod tog rezultata dvadesetak sekundi prije kraja suđen prekršaj u napadu.

Kosarka.org