FOTO/VIDEO  Teletović i Bogdanović s važnim ulogama u pobjedi Netsa

Mirza Teletović, Bojan Bogdanović, nba, NBA liga , Mirza Teletović, Bojan Bogdanović, kosarka, NBA liga , Bojan Bogdanović, Brooklyn Nets, Bojan Bogdanović, New Jersey Netsi, Bojan Bogdanović, Bojan Bogdanović, New Jersey Netsi, Bogdan Bogdanović, Mirza Teletović, NBA liga , košarkaš
Brooklyn Netsi pobijedili su San Antonio Spurse nakon produžetka 95:93. Važne uloge u toj pobjedi igrali su Bojan Bogdanović i Mirza Teletović, posebno Teletović koji je na odličan način zamijenio Kevina Garnetta.

I bez Garnetta Netsi su slavili, izostao je još jedan dvoboj Garnett - Duncan, međutim Lionel Hollins mogao je biti zadovoljan jer je njegov adut s klupe dobro popunio rupu nastalu neigranjem KG-a. Bogdanović je imao sjajno razdoblje igre u trećoj četvrtini kada je za samo dvije i pol minute ubacio deset poena u seriji 13:1 koja je odvela Netse na 62:47. Na kraju susreta bio je na 14 poena (3/6 za dva, 2/4 za tri) i osam skokova.

Brooklyn je mogao mirnije riješiti utakmicu, pet minuta prije kraja imao je vodstvo 82:68, no ispustio je tu visoku prednost i Danny Green tricom 2.4 sekunde prije kraja donio je Spursima produžetak. U dodatnih pet minuta posljednji poeni ubačeni su minutu i pol prije kraja nakon čega su obje momčadi zaredale s promašajima i Netsi su slavili s 95:93.

"Šteta, istina je da smo odigrali vrlo loše većim dijelom susreta, međutim uspjeli smo se pregrupirati i biti u igri do samog kraja", ustvrdio je Manu Ginobili.

Teletović je bio prvo ime utakmice s 26 poena (9/13, trica 5/7) i 15 skokova, pomagali su mu i Deron Williams sa 17 poena (6/15) i devet asistencija te Brook Lopez s 15 poena (6/17) i pet skokova. U redovima Spursa Danny Green upisao je 20 poena (7/14) i deset skokova, Ginobili je dodao 15 poena (6/13), šest skokova i pet asistencija, Duncan 14 poena (5/18) i 17 skokova, a Kawhi Leonard 12 poena (4/16) i 13 skokova.