Sven Smajlagić: Želimo zadržati prvu poziciju prije razigravanja za prvaka BiH

zrinjski spars
...i tako napravili još jedan korak ka zacrtanom cilju, a on je osigurati poziciju broj 1 prije doigravanja za prvaka BiH.

Jedan od boljih igrača u jučerašnjoj utakmici kod Zrinjskog bio je Sven Smajlagić koji je jučer bio i najefikasniji sa 17 ubačenih poena.

"Nakon poraza od Širokom dogovorili smo se da ćemo se dati sve od sebe da svladamo Sparse koji su uvijek neugodan i težak protivnik. I vidjeli ste odigrali smo dobro, pogotovo u drugoj četvrtini gdje smo u svim segmentima igre nadigrali protivnika i stvorili veliku prednost koja je bila nedostižna za protivnika".

Večeras si kao i na utakmici protiv Širokog bio jedan od najboljih pojedinaca u Zrinjskom?

"Svaku utakmicu ekipa izbaci nekog pojedinca koji bude najbolji. Ako sam ja bio taj u ovim utakmicama, sutra će to biti neko drugi, i to kod nas varira iz utakmice u utakmicu".

Do kraja ovog dijela lige su još dvije utakmice protiv Bosne i Igokee?

"Mi defitivno idemo na pobjede u tim utakmicama i želimo zadržati ovu prvu poziciju prije razigravanja za prvaka i nadam se da ćemo to i ostvariti".

Tko bi po tebi bio najpoželjniji protivni u doigravanju?

"Ne razmišljam još o tome i idemo utakmicu po utakmicu pa ćemo o tome kada dođe vrijeme".

Evo za kraj poruka navijačima?

"Hvala navijačima što dolaze u ovako velikom broju, oni su definitivno naš šesti igrač koji nam pružaju potporu tijekom cijele sezone".

HERCEGOVINA.info