Sve osim pobjede košarkaša Zrinjskog bio bi neuspjeh

HKK Zrinjski, HKK Zrinjski HT Mostar

Pored Marija Vrankića tiskovnoj konferenciji nazočni  su bili trener Ivan Vujčić i najbolji strijelac Plemića Krunoslav Rimac. Prvi je riječ dobio trener koji je rekao:

Sutra nas očekuje vrlo teška utakmica i mi je najozbiljnije shvaćamo. Sve osim naše pobjede za nas bi bio neuspjeh, a Čelik je momčad koja se mora ozbiljno shvatiti, i ako se pogleda tijek prvenstva može se vidjeti da su jako puno utakmica izgubili sa pola koša razlike. Svima su pružali jak otpor, i sigurno je da se radi o momčadi koja nije imala ni sreće. Upisivanje pobjede protiv njih prije same utakmice jako je deplasirano. Mi sutra moramo odigrati 40 minuta pametno i muški ako želimo pobijediti i ući u mirnu završnicu prvenstva. Na to smo apsolutno spremni, igrači su željni igre i utakmica nakon ove pauze i obećajem njihovu dobru igru.

Nakon trenera riječ je dobio najbolji strijelac kluba Krunoslav Rimac:

Trener je sve rekao o momčadi Čelika, a mi ćemo još večeras pogledati DVD sa njihovom utakmicom jer su im za razliku od naše prve utakmice pristigli neki novi igrači. Nezgodna su i čvrsta momčad koja je trkački i skakački jako dobra. Na nama je da ih onemogućimo, da nametnemo svoju igru i naravno da dođemo do nove pobjede.

Što se tiče igračkog kadra svi su na raspolaganju treneru Vujčiću, tako da sa te strane nema nikakvih problema. Još je naglašeno da sve oko plasmana u doigravanje u rukama naših košarkaša, a pobjeda nad Čelikom sutra dodatno bi približila Plemiće tom cilju.

Sutrašnja utakmica igra se sa početkom u 19 sati u dvorani na Bijelom Brijegu, a ovo je ujedno i poziv svim ljubiteljima košarke da dođu u dvoranu pomoći košarkašima Zrinjskog da dođu do nove pobjede uz napomenu da je učenicima i umirovljenicima ulaz besplatan.

zrinjski.info