Sutra hercegovački derbi: HKK Zrinjski-HKK Čapljina

U tu svrhu u HKK Zrinjski je organizirana tiskovna konferencija na kojoj su se nazočnim novinarima obratili pomoćni trener Mario Glibić i igrač Luka Klarica koji je već duži period van parketa. Tiskovnu je naravno otvorio Mario Vrankić sa par uvodnih rečenica, te je dao riječ treneru koji je rekao:

Imalo smo dvadesetak dana odmora, i u međuvremenu smo odradili jednu prijateljsku utakmicu u Odžaku. Svi smo na okupu od prošlog četvrtka i dobro smo se spremili. Svi su zdravi i spremni i mislim da ćemo sutra pobijediti Čapljinu. Žao nam što se ozlijedio njihov najbolji igrač Bjelica, ali možda namo to olakša da dođemo do pobjede.

Luka Klarica je nakon pola godine stanke opet tu i rekao je: Danas je točno četiri mjeseca od operacije i hvala Bogu sve je u redu. Rehabilitacija je protekla bez ikakvih naticanja noge i bolova i  sada je na meni da skupa sa trenerima to finiširam. Ova ezona je pri kraju, pa je meni najbitnije sve zaliječiti do početka slijedeće sezone. Zaželio sam se rada sa ekipom i sa loptom, te jedva čekam da uđem u trenažni proces. Što se tiče sutrašnje utakmice do sada su te utakmice uglavnom odlazile na stranu Čapljine. Utakmicu su takoreći odlučivale jedna ili dvije lopte, i nadam se da će sutra konačno i sreća biti malo na našoj strani. Od šest utakmica koje smo izgubili od Čapljine omjer koševa je plus 12 za njih, i red je da i mi jednom dobijemo.

Utakmica je na programu sutra (subota) sa početkom u 19. sati u dvorani na Bijelom Brijegu, a iz kluba su pozvali sve navijače da dođu sutra u dvoranu sa obzirom da će utakmici nazočiti veliki broj navijača iz Čapljine. U Zrinjskom se još nadaju da uz poklapanje ostalih rezultata Plemići imaju šansi za ulazak u doigravanje.