FOTO  Sutra finale Kupa Herceg-Bosne: Zrinjski protiv Širokog uživo na našem portalu

HKK Zrinjski, HKK Široki, kup herceg bosne, finale
Povodom utakmice danas je održana zajednička tiskovna konferancija na kojoj su govorili treneri i igrči sutrašnjih protivnika.

Široki u susretu ulazi kao favorit, ali favoriti ne pobjeđuju uvijek. Pokušat ćemo probleme sa ozljedama ostaviti po strani i suprostaviti se Širokom", rekao je trener Zrinjskog Senad Muminović.

Nadam se da će ova utakmica privući interes navijača, jer se sastaju dva najbolja kluba iz Hercegovine. Naša je želja osvojiti Kup Herceg-Bosne i plasirati se u završnicu Kupa BiH. Respektiramo momčad Zrinjskog i smatramo da se radi o izuzetnoj ekipi, ali pripremit ćemo se maksimalno da osvojimo trofej, kazao je trener HKK Široki Damir Vujanović.

Mi smo u velikim problemima s igračkim kadrom, ali igra se jedna utakmica i dat ćemo sve od sebe da iz nje izađemo kao pobjednici, istakao je Ljubo Šamadana igrač koji pruža odlične partije u dresu Plemića.

Utakmice Širokog i Zrinjskog uvijek su bile pravi derbiji, pa će tako biti i ova. Ovo je prvi trofej u sezoni koji je u igri i mi ćemo dati sve od sebe da ga osvojimo", riječi su igrača Širokog Andrija Ćorić.

Zrinjski će biti oslabljen neigranjem Vedrana Princa, a nema ni Bezbradice, upitni su Demić, Brawn i Brajković, tako da su Plemići zaista hendikepirani u sutrašnjoj utakmici.

Finale Kupa Herceg-Bosne između Zrinjskog i Širokog igra se sutra u dvorani na Bijelom Brijegu, s početkom u 18 sati, a pobjednik će se plasirati na završni turnir Kupa BiH na kojem će sudjelovati pobjednici tri košarkaška saveza koji djeluju u okviru Košarkaškog saveza BiH te branitelj naslova Igokea.

Live prijenos finala Kupa Herceg-Bosne biti će na našem portalu HERCEGOVINA.info sutra od 17. sati i 55. minuta.

HERCEGOVINA.info