Široki novom uvjerljivom pobjedom na Pecari slavio protiv Vogošće

HKK Zrinjski, HKK Široki, HKK Široki, HKK Široki Brijeg, KK Vogošća, HKK Široki, OKK Sloboda
Budući da je Široki i u ovo kolo ušao kao vodeća momčad na ljestvici, sve osim pobjede, pogotovo na domaćem terenu, bi i bilo neočekivano.

Brza košarka igrala se u prvih nekoliko minuta te je čak Vogošća u više navrata i vodila, ali onda su košarkaši Širokog uhvatili ritam i prikazali svoju standardno dobru predstavu ove sezone.


Širokom je pet i pol minuta trebalo da proigra na Pecari. Prednost je rasla i preko deset razlike, a četvrtina je završila rezultatom 29:20. U drugoj četvrtini Široki je slomio protivnika i u nastavku je bila to jednosmjerna utakmica. Druga četvrtina završila je u korist Širokog 52:38.

Atraktivni potezi nisu izostali ni u ovom susretu i širokobriješka košarkaška publika ima razloga puniti dvoranu na Pecari.

U drugom poluvremenu igrači Danijela Jusupa nije imali nikakvih problema sa zadržavanjem prednosti. Iako su se gosti pokušavali vratiti i nekako zaprijetiti, mlade snage Širokog djelovale su razigrano i sigurno na terenu i zasluženo im je pripala nova pobjeda.

Kod domaćina istaknuo se Goran Filipović sa 17 poena, dok je kod gostiju s istim brojem poena najefikasniji bio Imran Fazlić.

(www.jabuka.tv)