Široki loše sa FMP-om

HKK Široki, HKK Široki, zakucavanje, kosarka, liga 13, najava, liga 13, najava, BIH, Njemačka, kosarka, Eurobasket, kosarka, Eurobasket, kosarka, Hrvatska, BIH, kosarka, BIH, Makedonija, Eurobasket, kosarka, liga 13, Euroliga, Euroliga, ABA liga, Euroliga, kosarka, ABA liga, ABA liga, Euroliga, kosarka, kosarka, crna kronika, kosarka, kosarka, ABA liga, rezultati, USŠ Sport talent, kosarka
Od početka su se domaći nametnuli. Pristupili su sa velikom željom da pobjede i u dinamičnoj utakmici bili čvršći i bolji, na kraju sasvim zasluženo slavili. Široki je podbacio u skoku, jedno od najjačih oružja kroz dosadašnje izdanje NLB lige ovoga puta je stalo tako da su domaći igrači imali čak 20 skokova više od Vlašićevih pulena. Ipak unatoć svemu Široki je imao prigodu da početkom drugog poluvremena dođe do priključka, no domaći su odigrali pametno i do kraja rješili sve dileme oko pobjednika. Široki je izgubio ali vrijedi istaći da su veliku minutažu dobili mlađi igrači i svi su je odlično iskoristili a posebice treba izdvojiti mladog Ramljaka, najmlađeg igrača koji je postigao 14 koševa.

 

Počeli smo na način kako se ne smije igrati  protiv FMP-a. Došli smo bez najboljeg igrača Masona, kome je zbog ozljede stopala savjetovano mirovanje. Loše smo izgledali u prvom poluvremenu. FMP nas je dobrom obranom natjerao na brze šuteve. Do sada smo u skoku bili najbolji, a sada smo imali 20 skokova manje od protivnika. To dovoljno govori kako smo izgledali. Od kraja prvog poluvremena igrali smo sa mlađim igračima. Njihovim angažmanom sam zadovoljan.


hkk.siroki.net