Široki ide i po drugu pobjedu protiv Igokee

Na početku press konferencije medijima se obratio predsjednik HKK Široki, Ante Suton koji je u svome govoru iskazao veliko zadovoljstvo postignutim rezultatima svih selekcija širokobriješke košarke u ovoj sezoni. Naime, pored seniorske momčadi sve kategorije omladinske škole Širokog su ili osvojile naslov ili su jako blizu osvajanja istoga što je potvrda dobrog rada s mladima u najtrofejnijem klubu u BiH.

„Iza nas je najuspješnija NLB sezona, osvojen Kup, u mlađim kategorijama imamo već dva naslova, treći je jako blizu, a seniorski naslov bio bi kao šlag na tortu. stgli smo pred Rim, ali Papu još nismo vidjeli, a učinit ćemo sve da ga vidimo." - slikovito i šaljivo govorio je predsjednik Širokog.

„Iako smo u prednosti nema mjesta velikoj euforiji, iako se evo ovih dana osjeća značaj utakmice na svakom koraku. Momci su zaslužili da ih se već u subotu pozdravi na pravi način.", rekao je predsjednik Širokog.

Za sutrašnju utakmicu angažirat će se više osiguranja, ali ne sumnjamo da će sve proći u fair i sportskom ambijentu, poručuju iz Širokog. Također, tijekom petka i subote biti će podijeljeno 10 000 letaka po cijeloj Hercegovini, a na dan utakmice će u razdoblju od 11:00 - 14:00 u središtu Širokog biti igrači, te će se prodavati ulaznice i suveniri.

Inače, utakmica između Širokog i Igokee igra se u subotu 21.svibnja u dvorani na Pecari s početkom u 19:30 sati uz izravan prijenos na BHT1 televiziji.

ABCportal.info