Šarićev drugi double-double i druga pobjeda

ABA liga, KK Cibona, KK Cedevita, Dario Šarić, Dario Šarić, kosarka, Dario Šarić, New Jersey Netsi, Darijo Šarić, ABA liga, Istanbul, košarkaš, košarkaška Euroliga, Dario Šarić, NBA liga , košarkaš, Dario Šarić, nba, NBA liga , Dario Šarić, nba, Dario Šarić, Dario Šarić, NBA liga , Dario Šarić, NBA liga , Dario Šarić, NBA liga , Dario Šarić, NBA liga , Darijo Šarić, Philadelphia 76, NBA liga , Darijo Šarić, Dragan Bender, Bogdan Bogdanović, NBA liga , NBA liga , Darijo Šarić, Dario Šarić, Bojan Bogdanović, NBA liga , Dario Šarić, NBA liga

Philadelphia 76ers su sa 109-102 slavili protiv Washington Wizardsa i to im je druga pobjeda ove sezone. Šarić je u 26:13 minuta koliko je proveo na terenu zabio 13 koševa i ugrabio 12 skokova te tome dodao i jednu asistenciju.

Sixers su u prvom poluvremenu izgradili prednost od čak 24 koša, no onda se u zadnjoj četvrtini istopila.

Nakon što je John Wall zabio dva slobodna bacanja i smanjio tako zaostatak Wizardsa na tri koša, 103-100, minutu i pol prije kraja, Richaun Holmes je zabio tricu za Sixerse.

Wall je na to odgovorio još jednim pogotkom, ali su se onda Sixersi zatvorili i nisu dopustili Wizardsima da pogode ijedan koš do kraja. Pobjedu Sixersa zapečatili su Sergio Rodriguez i Šarić koji su bili precizni s linije slobodnih bacanja.

Najučinkovitiji kod Philadelphije bio je Jahlil Okafor koji je zabio 19 koševa.

Orlando Magic je također upisao pobjedu, sa 89-82 pobijedio je New Orleans Pelicanse koji su igrali bez svog najboljeg igrača Anthonyja Davisa. Damjan Rudež je odigrao 14:31 minutu i u tom je razdoblju zabio 11 koševa uz tri skoka. Mario Hezonja nije igrao.

Najučinkovitiji kod Magica sa 16 pogodoaka svaki bili su Serge Ibaka i Evan Fournier. Pelicanse je predvodio Terrence Jones koji je zabio 26 koševa.

Phoenix Suns su sinoć izgubili od Denver Nuggetsa 104-120. Dragan Bender je odigrao 2:26 minute bez učinka. Najbolji strijelci Phoenixa bili su Brandon Knight sa 32 pogotka di Devin Booker sa 24. Wilson Chandler je ubacio 28 koševa za Denver.

Cleveland Cavaliers su igrali bez LeBron Jamesa i izgubili od Indiana Pacersa 93-103. Do pobjede su Pacerse vodili Paul George koji je zabio 21 koš te Jeff Teague koji je ubacio 20. Kod Clevelanda su najbolji bili Kevin Love koji je utakmicu završio sa 27 koševa i 16 skokova i Kyre Irving koji je dodao 24 koša.

Hina