Sacramento u iduću NBA sezonu sa dva Bogdanovića?

bogdanovići

Tri kluba pokazala zanimanje za Bogdanovića

Prema Bogdanoviću, koji je proteklu sezonu završio u Washington Wizardsima, pokazan je interes iz Sacramento Kingsa, Denver Nuggetsa i Atlanta Hawksa. Bojan je zaštićeni slobodni igrač što znači da Wizardsi, ukoliko ga žele zadržati mogu izjednačiti svaku ponudu koji dobije.

Ipak, sve je izglednije kako neće ostati u glavnom američkom gradu. Naime, Wizardsi će gotovo sigurno potpisati maksimalan ugovor s Ottom Porterom, a tada na salary capu više neće ostati adekvatnog prostora za hrvatskog reprezentativca.

Sacramento je sve dogovorio sa srpskim reprezentativcem Bogdanom Bogdanovićem tako da bi ukoliko bi se dogovorili s Bojanom imali dva Bogdanovića u momčadi. Ipak, kao realnije opcije ističu se Nuggetsi i Hawksi. Nuggetsi čekaju još hoće li potpisati Gallinarija i zasigurno bi se u toj momčadi našlo mjesta za našeg reprezentativca. Kao pretendenti za potpis, prema pisanju renomiranog NBA novinara Davida Aldridge, su trenutačno ipak Atlanta Hawksi.

Jučer je počela NBA tržnica slobodnih igrača, a Bogdanović zasigurno može očekivati ugovor na nekoliko godina kojim će godišnje zarađivati desetak milijuna dolara.