FOTO/VIDEO  Real bolji od Oklahome u produžetku

Oklahoma City Thunder, Russell Westbrook, NBA liga , NBA liga , Golden State Warriors, Oklahoma City Thunder, Russell Westbrook, Russell Westbrook, Oklahoma City Thunder, Kevin Durant, NBA liga , Russell Westbrook, Oklahoma City Thunder, nba
Real Madrid - Oklahoma Thunder 142-137

Nakon burnog ljeta u kojem je izgubila Kevina Duranta, Oklahoma Thunder započela je s predsezonskim utakmicama uoči nove NBA sezone.

Russell Westbrook i društvo gostovali su u Madridu protiv Reala u sklopu NBA Global turneje. I poraženi su 142-137 nakon produžetka. Junak utakmice bio je Realov branič Sergio Lull, koji je tricom s istekom vremena izjednačio na 126-126.

Naime, Oklahoma je u zadnjih 14 sekundi regularnog dijela ušao s pet koševa prednosti (126-121) da bi četiri sekunde prije završetka Domantas Sabonis faulirao Andresa Nocionija na šutu za tricu. Argentinac je pogodio prva dva slobodna bacanja za 123-126, namjerno promašio treće, a odbijenu loptu je Rudy Fernandez uspio u padu proslijediti do Sergija Llulla koji je pogodio otvorenu tricu za produžetak.