Prvo je protivnika usred utakmice primio u 'kravatu, a onda trenera opalio šakom u glavu!

siniša štemberger, Kvarner, košarkaš
Štembergeru je ovo ljeto načelno smanjen ugovor (aneks nije još bio potpisan), a protiv Zadra je isključen jer je "u kravatu" ulovio Borisa Baraća, što je bio jasan znak frustracija, ne samo lošom igrom u toj utakmici. Fizički napad na Mancea, negdašnjeg suigrača i gotovo vršnjaka nezapamćen je u hrvatskom sportu!
Trening je bio zakazan u 17.30, no, nitko se nije pretjerano brinuo što se Štemberger nije pojavio, mislili su da ima obiteljskih obveza. Međutim, sat do sat i pol kasnije stigao je u civilu. I s očitim predumišljajem. Marijan Mance nije konfliktan tip i nije ušao u svađu, rekao je nešto u stilu "ej, pa gdje si dosad?" na što je Štemberger skinuo gornji dio trenirke te šakom u glavu pogodio trenera! Zaustavio ga je da ne tresne o pod i uhvatio ga "u kravatu" što mu je očito omiljen borilački potez.
Zatečeni suigrači uspjeli su ih razdvojiti, Jasmin Perković odveo je svog prijatelja van dvorane, a Mance je završio trening i otišao na policiju prijaviti fizički napad.

Službeni Kvarner reagirao je preko sportskog direktora Šamanića.

- Nakon što je neopravdano izostao, Štemberger je upao na trening i ničim izazvan, bez ikakvog razloga, grubo prekršio sve disciplinske klupske pravilnike i hijerarhiju. Klub maksimalno stoji uz trenera Marijana Mancea i ima nultu stopu tolerancije na ikakvo iščašeno ponašanje, a kamoli ovo najteže moguće - rekao je sportski direktor.Štemberger je promptno suspendiran, protiv njega je pokrenut stegovni postupak i igračka karijera mu je završena te je upitno hoće li ikada više (moći) raditi u hrvatskoj košarci. A čekao ga je posao u omladinskom pogonu Riječana...

Šteta da je proslavljeni branič tako frustrirano okončao sportski period života. S isključenjem protiv Zadra zbog fizičkog nasrtaja i još goreg napada na glavnog trenera kojeg više boli kapetanov zaista sramotni potez nego šaka u glavu.