FOTO  Predsjednik HDZ BiH prof. dr. Dragan Čović razgovarao s izaslanstvom Hrvatskog košarkaškog kluba HKK Zrinjski Mostar

Dragan Čović

...u Mostaru s izaslanstvom Hrvatskog košarkaškog kluba HKK Zrinjski Mostar, kojeg su predvodili predsjednik kluba Dalibor Miloš i sportski direktor Boris Džidić. Na sastanku je bilo riječi o ambicijama HKK Zrinjski u nadolazećoj sezoni – natjecanju u domaćoj ligi i Balkanskoj košarkaškoj (BiBl) ligi. HKK Zrinjski je prvi klub iz BiH koji će se natjecati u Balkanskoj košarkaškoj ligi, zajedno s momčadima iz Makedonije, Bugarske, Srbije, Rumunjske, Hrvatske i Crne Gore.

Također, bilo je riječi o stanju klubu i marketinškim potrebama.Predsjednik HDZ BiH prof. dr. Dragan Čović pozdravio je sve što je agilna Uprava HKK Zrinjski Mostar uradila do sada te je obećao konkretnu pomoć klubu u predstojećem razdoblju.Sportski direktor HKK Zrinjski Mostar Boris Džidić istaknuo je kako je natjecanje u Balkanskoj košarkaškoj ligi prigoda za afirmaciju HKK Zrinjski, Grada Mostara i BiH.