Predkadetkinje Livna srebrne na prvenstvu BiH, kadetkinje prošle u finale!!!

ŽKK Livno, predkadetkinje, kadetkinje
Na finalnom turniru u Trebinju sudjelovale su tri najbolje ekipe iz cijele Bosne i Hercegovine. Prvo mjesto osvojila je ekipa ŽKK Jedinstvo BHT iz Tuzle, ŽKK Livno bilo je drugo a domaćin Trebinje okitilo se broncom.

U 13:00 sati, prošle subote košarkašice Livna odmjerile su snage s ŽKK Jedinstvom. Nažalost zbog lošeg otvaranja utakmice  košarkašice Livna nisu uspjele preokrenuti, iako su u nekoliko navrata dolazile u egal. Rezulatat na kraju utakmice bio je 59 - 51 za Jedinstvo.

ŽKK LIvno (protiv Jedinstva):

M.Kelić,T.Kelić-8,N.Šarić-4,G.Visković-11,M.Pavić-4,S.Jurkić-24,A.Krezo,M.Bandov,V.Nakić,I.Kasalo,A.Gunjača.

U drugoj utakmici igranoj u 19:00 sati isti dan košarkašice Livna uspjele su prebroditi poraz te su svladale domaću ekipu Trebinje 03. Cijelu utakmicu su cure vodile i unatoč prepunoj dvorani i domaćinskoj atmosferi, vodstvo nisu ispuštale. Velike vrućine u dvorani uzrokovale su mnogo problema no na kraju srebrna medalja je pripala Livnu! Rezultat na kraju utakmice bio je 68 - 64 za naše košarkašice.

ŽKK Livno (protiv Trebinja):

M.kelić, T.Kelić, N.Šarić-3, G.Visković-37, M.Pavić-9,S.Jurkić-13, A.Krezo, V.Nakić, M.Bandov-2,I.Kasalo, A.Gunjača-4.

Odličan doček i savršeno domaćinstvo finalnog turnira osiguralo je vodstvo ŽKK Trebinja 03 kojima se ovim putem zahvaljujemo.

Ovim turnirom završena je sezone za  predkadetkinje Livna koje su ove godine upisale samo jedan poraz! Nažalost u finalu! Redom su padale ekipe poput Brotnja, Zrinjskog, Posušja, Ljubuškog, Širokog, Tomislavgrada, Kengura iz Zenice i na kraju Trebinja. Zahvaljujemo svim prijateljima kluba, Elektroprivredi HZ HB, Hercegbosanskim šumama, Šumariji Livno na divnim stvarima što su učinili za našu ekipu.

Mi se sada okrećemo kadetskoj selekciji i, nevjerojatno zvuči, još jednom finalu. Ovaj put za tjedan dana igramo protiv Jedinstva iz Tuzle te BHStarta iz Zenice.

Jučer su  košarkašice Livna u polufinalu prvenstva BiH na domaćem parketu pred stotinjak gledatelja svladale viceprvaka FBiH ekipu ŽKK RMU Banovići rezultatom 42 - 23. Livanjke su bile vidljivo kvalitetnija ekipa, brže, skočnije, agresivnije te bez većih problema čuvale su vodstvo do kraja utakmice. Ovaj put za tjedan dana igramo protiv Jedinstva iz Tuzle te BHStarta iz Zenice. Protiv ove dvije ekipe igrali smo već po dva puta ove sezone u Premijer ligi mladih te očekujemo veliku borbu za prvo mjesto. Domaćin turnira znati će se do srijede.

zkklivno.com